Palacsinta házhoz szállítva a legtökéletesebb

Ha különleges palacsintákat kóstolnál egy délutáni kávézás alkalmával, de személyesen nem tudsz ellátogatni a Sétány Kávézót és Palacsintázóba Hajdúszoboszlóra, ne aggódj meg van a megoldás. November 11-től házhoz is helyedbe szállítjuk kedvenc palacsintádat!

A Sétány Kávézó és Palacsintázó, vendéglátóhely a Hungarospa Gyógyfürdő bejáratától egy percre található csupán. Őszi kínálatunkban fellelhető az alföldi ízekre jellemző, almás és diós töltelékkel megbolondított sóskaramellás palacsinta, a kávés különlegességek között pedig a mézeskalács latte is. A megemlített két terméke mellett számos sós és édes palacsinta kreációból választhatsz étlap és itallap kínálatunkból.

Az állandó ételeink színes választéka mellé november közepétől heti menüvel és speciális ajánlattal (kiemelten az étel intoleranciában szenvedőknek) is kedveskedünk a Palacsintázó jelenlegi és új rajongói számára,
Kövess bennünket közösségi média felületeinken és rendelj weboldalunkról, hogy te is otthonodban vagy akár munkahelyeden elfogyasztva hódolhass a palacsinta iránti szenvedélyednek.

Rendelésfelvétel a +36 30/634-2117-es telefonszámon lehetséges, további információkért a házhoz rendelésről kattints ide!